Hirdetés

Új funkciókkal bővült az Xbox Game Bar

|

A Microsoft sok hasznos apróságot adott hozzá a Windows 10-en elérhető, kifejezetten játékosoknak készített overlayhez.

Hirdetés

Ha Windows 10-et használtok, akkor nagy valószínűséggel találkoztatok már a Win+G kombinációval előhozható Xbox Game Barral, ami tulajdonképpen egy játék közben elérhető eszköztár, mellyel eddig a kép- és videórögzítést lehetett vezérelni.

Hirdetés

A legújabb frissítéssel sok minden bekerült. Az egyik legérdekesebb újdonság a beépített Spotify widget, aminek köszönhetően játék közben sem kell nélkülöznünk kedvenc zenéinket, és néhány kattintással elindíthatjuk lejátszási listánkat. A használatához először fel kell telepítenünk a Spotify alkalmazást a gépünkre, de aztán már semmi akadálya a zenehallgatásnak.

Mostantól kezdve az Xbox Game Baron keresztül beszélgethetünk pajtásainkkal is, illetve nézhetünk különböző élő közvetítéseket a Mixeren. A Looking for Group funkciónak hála seperc alatt találhatunk csapattársakat magunk mellé, ha esetleg nem bírnánk egy játékbeli kihívással.

Továbbá mentett screenshotjainkat könnyedén mémmé alakíthatjuk, ugyanis rakhatunk rájuk szövegeket, és aztán megoszthatjuk az elkészült művet barátainkkal vagy a Twitteren, ráadásul mindezt anélkül, hogy kilépnénk a játékból. Ráadásul testre is szabhatjuk az Xbox Game Bart, így mi dönthetjük el, mely widgetek legyenek a képernyőn.

Ti szoktátok használni az Xbox Game Bart?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)