Hirdetés

Xbox Game Pass - ezt kapjuk a következő két hétben

|

A PC-s és az Xbox One-os kínálat egyaránt bővülni fog.

Hirdetés

Tegnap bejelentette a Microsoft a Játékok Golddal augusztusi kínálatát, és hosszú idő után most először lehetünk vele teljesen elégedettek. Cserébe most az Xbox Game Pass újdonságai lesznek kevésbé izgalmasak, de ne legyünk telhetetlenek, azért ezeket a címeket is érdemes kipróbálni legalább.

Hirdetés

Az Xbox One-tulajok augusztus 1-jétől, azaz holnaptól az Ashes Cricketet és a Pandemicet, augusztus 8-ától a Jackbox Party Pack 2-t tölthetik le, míg a PC-sek augusztus 1-jén a Downwellt, 8-án a Space Hulk Tacticsot kapják meg. Az augusztus 14-én érkező Slay the Spire-ből egyik tábor sem marad ki.

Akinek ezek nem tetszenek, az szerencsére zavartalanul játszhat több mint száz másik címmel. A Dandara, a Dead Rising 2, a Hitman első évada, a Metal Slug XX, a Defense Grid és az Iron Brigade hamarosan kikerül a kínálatból, azokat mindenképp kezdjétek el pörgetni mihamarabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)