Hirdetés

Xbox Game Pass - hét játékkal bővül a PC-s kínálat októberben

|

Az újdonságok között van a friss The Outer Worlds is.

Hirdetés

Október újdonságok szempontjából is egy elég sűrű hónap, de aki elmaradásokat pótolna, az az Xbox Game Passban most is találhat pár kihagyhatatlan klasszikust. Meg néhány kihagyhatót.

Hirdetés

Dátumokat még nem tudni, de valamikor ebben a hónapban kerül bele a PC-s változat felhozatalába az F1 2018, a Lonely Mountains Downhill, a Minit, a Saints Row IV: Re-Elected, a State of Mind, valamint a Stellaris is. A The Outer Worlds megjelenése napjától, október 25-étől lesz elérhető az előfizetők számára (Xbox One-on is), és mint tudjátok, ez nem egy kis indie cím, hanem a Fallout: New Vegast is készítő Obsidian Entertainment teljes értékű FPS akció-szerepjátéka.

Egyúttal kikerül a Sinner: Sacrifice for Redemption, úgyhogy ha azzal szemeztetek, minél hamarabb töltsétek le, és játsszátok, amíg lehet. Közben a felhasználói felületet is frissítik, bekerül a random játékgenerátor, mely véletlenszerűen ajánl játékokat, javítanak pár hibát, valamint a chat is használhatóbbá válik. Az első hónap továbbra is 300 forint, utána minden további 1390 lesz; ennyit bőven megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)