Hirdetés

Xbox Game Pass - két hétig ingyen kipróbálhatod a játékbérlési rendszert

|

Nem kell már sokáig várni az Xbox Game Pass startjára. Az új előfizetéses rendszer havi 10 dollárért több mint 100 játékhoz nyújt hozzáférést.

Hirdetés

Végre kiderült, mikor debütál hivatalosan a Microsoft új előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Június elsejétől bárki kipróbálhatja a játékbérlési rendszert, ráadásul első körben még fizetnünk sem kell érte.

Pontosan két héten át tart majd a próbaidőszak, amely alatt bőven lesz elég időn arra, hogy kitapasztaljuk, megér-e mindez nekünk havi 2500 Ft-ot. Az előfizetők több mint száz játékot érnek el további díj fizetése nélkül, a hozzáférés azonban természetesen csak addig a percig él, amíg aktív Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkezünk. 

Mindennek Danny McBride is nagyon örül.

Az Xbox Game Pass tagok további kedvezményekre is számíthatnak, 20%-kal juthatnak olcsóbban hozzá az Xbox One játékokhoz, a DLC-ket pedig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. Ezek az engedmények az Xbox Game Pass katalógusában szereplő címekre vonatkoznak, amelyek egyébként havi rendszerességgel változnak. Mindig érkezik majd pár új játék, ezzel párhuzamosan pedig régebbi részek kikerülnek a listából. 

A játékok pontos listája még nem ismert, de a Halo 5, a Mad Max, a BioShock Infinite, a Saints Row IV, az NBA 2K16, vagy éppen a LEGO Batman már biztosan erősíti a felhozatalt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)