Hirdetés

Ütős címekkel bővül szeptemberben az Xbox Game Pass

|

Hét új játékkal toldja meg a Microsoft a Netflix-szerű szolgáltatását, melyek közül legalább három az erősen ajánlott kategóriában indul.

Hirdetés

A Microsoft tovább bővíti az Xbox One-ra szánt Netflixes megoldást, a Game Pass-t. A havidíj fizetéséért cserébe, a játékosok rengeteg címhez férnek hozzá, és a lista folyamatosan bővül. A szeptemberi frissítéssel 7 új játék kerül be, ráadásul 8 új régióból lesz elérhető a szolgáltatás.

A hét új játék augusztus 29-én és szeptember elsején válnak majd elérhetővé. Ezek:

- ReCore: Definitive Edition
- Metro: Last Light Redux
- Fable II
- Garou: Mark of the Wolves
- 10 Second Ninja X
- Hue
- The Bridge

Egyelőre nem tudjuk, hogy melyik cím, melyik nap kerül fel, de mivel a ReCore: Definitive Edition pontosan augusztus 29-én jelenik meg, ezért valószínű, hogy az az elsők között válik majd elérhetővé. Akinek kimaradt volna a Fable II vagy a Metrlo: Last Light azokat is okvetlenül pótolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)