Hirdetés

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass konzolon és PC-n

|

Köztük van a Journey to the Savage Planet, a Football Manager 2020 és a Yakuza Kiwami is.

Hirdetés

Mint azt már tudjuk, az elkövetkező hetekben több cím távozik az Xbox Game Pass konzekvensen száznál is több játékot felölelő kínálatából, és eddig csupán néhányat ismertünk meg az áprilisi újdonságok közül. A többivel inkább megvárta a Microsoft megvárta az év első Inside Xbox adását, így jóval nagyobb feneket keríthetett a bejelentésnek.

Hirdetés

Elsőként a Journey to the Savage Planet című szatirikus kalandot vehetjük birtokba, egészen pontosan április 9-étől Xbox One-on. PC-n ezzel párhuzamosan a Football Manager 2020 bővíti a választékot a Mistover szerepjáték és a Stranger Things 3 - The Game társaságában. De hogy ne legyen széthúzás a platformok között, mindkét tábor hívei együtt örvendezhetnek a Human Flat Fall DLC-nek, valamint az Alvastia Chronicles című retró RPG-nek. Végül, de nem utolsósorban a Yakuza Kiwami is hamarosan tiszteletét teszi a csomagban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)