Hirdetés

Ez lesz az Xbox Game Pass egyik áprilisi újdonsága

|

Bár még nem ismerjük mind a nyolc játékot, a kínálat egy tagjáról már beszélt a Microsoft.

Hirdetés

Minden hónap elején új címekkel bővül az Xbox Game Pass, és bár szóltak, hogy idővel a kínálat fogyatkozni is fog, eddig csak a Metal Gear Solid V: The Phantom Paintől és a WWE 2K16-tól kellett búcsút vennünk.

Hirdetés

Mindig, amikor új Microsoft-játék jelenik meg, eggyel kevesebb cím lesz meglepetés, így azt már most tudjuk, hogy a májusi nyolcból az egyik a State of Decay 2. Áprilisban viszont nem lesz a kiadónak saját újdonsága, viszont a napokban kiderült, hogy a hónap legizgalmasabb címe a városépítős Cities: Skylines, így már csak hétről nem tudjuk, mi lehet. Valószínűleg március végéig nem is fogják elfecsegni, de már ennek az egynek is örülünk.

Ti mit látnátok szívesen az Xbox Game Pass játékai között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)