Hirdetés

Xbox Game Pass - havi 10 dollárért több mint 100 játékot kapunk

|

Egy érdekes új előfizetéses szolgáltatást jelentett be a Microsoft, ami rengeteg játékot és további kedvezményeket is tartalmaz.

Hirdetés

A Microsoft friss közleménye szerint idén tavasszal startol majd el a cég új előfizetéses szolgáltatása, ami az Xbox Game Pass nevet kapta. Az előfizetők havi 9,99 dollár befizetése után 30 napon át szabadon letölthetnek és játszhatnak több mint 100 Xbox One-os és visszafelé kompatibilis 360-as címet. 

A programban szereplő játékok listája még nem ismert, de azért pár részlet kiderült az Xbox Game Pass előfizetésről. A Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 és a SoulCalibur II biztosan része lesz a szolgáltatásnak, illetve a 2K, 505 Games, BANDAI NAMCO Entertainment, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK CORPORATION, THQ Nordic GmbH, Warner Bros. Interactive Entertainment és a Microsoft Studios játékaira érdemes majd számítani.

Az Xbox Game Pass szabadon letölthető játékait csak addig használhatjuk, amíg elő az előfizetésünk, valamint a multihoz kelleni fog külön Xbox Live Gold előfizetés is, az egyjátékos kalandokhoz ez nem szükséges. A Xbox Live Gold tagok egyébként is a többiek előtt próbálhatják ki az új szolgáltatást, sőt az Xbox Insider résztvevői közül egyesek már ma is hozzáférést kapnak. Az Xbox Game Pass katalógusában szereplő játékokat 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a program előfizetői, továbbá a játékokhoz kapcsolódó DLC-kre és egyéb kiegészítésekre is kapnak 10%-os árengedményt. 

Remélhetőleg hamarosan minden felmerülő kérdést megválaszol majd a Microsoft és kiderülnek a további részletek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)