Hirdetés

Csak ezen a héten hat új játékkal bővül az Xbox Game Pass

|

Nem csak nagyobb címek érkeznek az előfizetőknek, de egy friss megjelenéssel is gazdagodik a kínálat.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass-szel rendelkezők ismét néhány nagyobb címet próbálhatnak ki, de az indie játékok szerelmeseinek sem kell aggódni, mivel az ő igényeiknek megfelelő elem is akad a kínálatban. Nem csak rég áhított játékok miatt lehet érdemes átböngészni a felhozatalt, hanem azért is, mert egy teljesen új megjelenés is került az e heti hat új játék közé.

Hirdetés

Az Xbox One tulajok a Darksiders III-mal kicsit felzárkózhatnak, amíg a Darksiders: Genesis érkezésére várnak, de akár a Vambrace: Cold Soullal is vagy a Life is Strange 2: Episode 4-gyel is elüthetik az idejüket - ezzel egyébként a Life is Strange széria minden, eddig megjelent része megtalálható a szolgáltatásban, csak ajánlani tudjuk, hogy adjatok nekik egy próbát. Érdemes lehet még kipróbálni a Munchkin: Quacked Questet is, mely a héten jelent meg, és a klasszikus társasjáték alapjaira épül, kissé beteg humorral. PC-n a Life is Strange kivételével behúzhatjátok ugyanezeket a címeket, viszont a Dontnod kieső alkotása helyett, a Subnauticával és a Red Strings Clubbal bővül a felhozatal. 

Ti melyiket próbáljátok ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)