Hirdetés

Nyolc kiváló játék érkezik az Xbox Game Pass-ba, köztük a Tom Clancy's The Division

|

Közben tegnap a Halo: Reach is a kínálat részévé vált, PC-n és konzolon egyaránt.

Hirdetés

A Halo: Reach steames változatára úgy vetették rá magukat a játékosok, mintha évek óta erre vártak volna, hamar a platform legnépszerűbb címei közé került. Még jobban örülhet a Microsoft, ha hozzáadja a Microsoft Store-os számokat és az Xbox Game Pass-es letöltéseket.

Hirdetés

A játék tegnap óta minden Game Pass előfizető számára elérhető, PC-n és One-on egyaránt. A következő adag holnap érkezik Xboxra: a My Friend Pedro és a Naruto to Boruto: Shinobi Striker bővíti a felhozatalt. December 6-án követi őket a vadonatúj Demon's Tilt és a szintén friss Wandersong, majd december 12-én az eFootball PES 2020, az Overcooked! 2, a Pathologic 2 és a Tom Clancy's The Division is elérhetővé válik. Az Overcooked! 2 tökéletes családi szórakozás, karácsonykor mindenképp tegyetek vele egy próbát, az üvöltözés segít megalapozni a hangulatot!

Érdemes tudni, hogy december 13-án kiveszik az Ashent, a Life is Strange: Before the Stormot, a Life is Strange első évadát, valamint a PES 2019-et, addig viszont mindet korlátlanul játszhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)