Hirdetés

Xbox Game Pass - még három játékkal bővül a napokban

|

Megpörgeti a Microsoft az év végére a Game Passt.

Hirdetés

Az X018 során tartott Inside Xboxra szokás azt mondani, hogy egy hosszúra nyújtott reklám volt az Xbox Game Passnak, ami valahol igaz is. Szép fokozatosan jelentették be, hogy 16 játék előbb vagy utóbb, de biztosan bekerül a kínálatba.

Hirdetés

Míg az Ori and the Blind Forestre, a Kingdom Two Crownsra és a Hellblade: Senua's Sacrifice-ra valószínűleg várnunk kell pár hetet (decemberre ígérték őket, a Kingdom 12-én jelenik meg), a The Gardens Betweent mától, a Mutant Year Zero: Road to Edent megjelenése napjától, azaz december 4-étől, a Strange Brigade-et pedig december 6-ától játszhatjuk, ha előfizetünk a szolgáltatásra. Most még mindig csak 200 forint az első hónap, aztán 3000 lesz a többi, de az előfizetés bármikor lemondható.

Várjátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)