Hirdetés

Betotyogott a konzolos Xbox Game Passbe a rendbontó liba

|

Több játékkal is bővül a szolgáltatás decemberben, amelyek közül az első, egy remek indie alkotás már meg is érkezett.

Hirdetés

Jelen pillanatban kétségtelenül az Xbox Game Pass az egyik legjobb előfizetéses szolgáltatás, ugyanis egy szerényebb havi díjért cserébe rengeteg játék válik elérhetővé PC-n és Xbox One-on is. A felhozatal pedig egyre csak bővül, és az év utolsó hónapjában is ütős címeket hoz nekünk a Microsoft.

Hirdetés

Ma PlayStation 4 mellett Xbox One-ra is megjelent a House House nagysikerű játéka, az Untitled Goose Game, így már konzolon is pokollá változtathatjuk libaként a játékbeli városkában élők életét. A játék ráadásul azonnal bekerült az Xbox Game Pass Ultimate konzolos kínálatába, szóval nem szükséges külön megvásárolni, ha ki szeretnénk próbálni.

Sőt, még a héten, egészen pontosan december 19-én bekerül az Xbox One-os felhozatalba a Life is Strange 2 - Episode 5, a Pillars of Eternity, valamint a CD Projekt Red óriási népszerűségnek örvendő szerepjátéka, a The Witcher III: Wild Hunt is.

Ti előfizettetek már az Xbox Game Passre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)