Hirdetés

Xbox Game Pass - újabb érdekes játékokkal bővül a kínálat

|

Több új címet fog hozzácsapni a Microsoft a havidíjas szolgáltatásához, többek között egy Fallout is érkezik.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy mik lesznek azok a játékok, melyek bekerülnek októberben az előfizetéses Game Pass szolgáltatásba. A listán szerepel két Bethesda által kiadott IP is és egyikkel sem lőhetnek mellé a játékosok. 

Hirdetés

Az októberi újdonságok éke a hónap második napján csatlakozó Dishonored 2 lesz, míg október 10-én két újabb ismert címmel, a World War Z-vel és a Yooka Laylee-vel gyarapodik a gyűjtemény. Ezeket október 17-én a Fallout: New Vegas Xbox 360-as verziója követi (amely a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően nyilván Xbox One-on is játszható), kiegészülve két indie darabbal, a 2019-es Felix the Reaperrel és a 2002-es, az első Xboxra megjelent Panzer Dragoon Ortával. 

Az előfizetők valószínűleg örömmel hallják majd azt is, hogy az Obsidian újdonsága, az október 25-én megjelenő The Outer Worlds már a premier napján elérhetővé válik a Game Passban is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)