Hirdetés

Xbox Game Pass - ezekkel bővül februárban

|

Hét Xbox One-os és egy Xbox 360-ra készült, de a jelenlegi generációs gépen is futó játékkal is játszhatnak februártól az Xbox Game Pass előfizetői.

Hirdetés

Minden hónappal egyre inkább megéri előfizetni az Xbox Game Passra, mely havi 2500 forintért egy rakás játékot kínál, amikkel bármennyit játszhatunk, míg az előfizetés tart. A Halo 5: Guardians és a Sunset Overdrive kampányát például simán le lehet tolni egy hónap alatt, már csak ezek is bőven visszahozzák az árát.

Hirdetés

Mint minden hónapban, úgy februárban is bővül a kínálat. Elsejétől az előfizetők szabadon letölthetik és kedvük szerint gyűrhetik a Halo Wars 2-t, a Darksiders II: Deathinitive Editiont (ami amúgy a konkurenciánál épp most volt ingyenes PS Plusszal), az NBA 2K17-et, a WWE 2K17-et, a Rime-ot, a Riptide GP Renegade-et, a Letter Quest: Grimm's Journey-t és a Fable Anniversaryt.

Az Xbox Game Pass egyébként 14 napig ingyenesen kipróbálható, ez is elég lehet arra, hogy egy rakás játékon végigszaladjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)