Hirdetés

Streamben mutatja be a Microsoft az Xbox Game Passbe érkező indie játékait

|

A cég ID@Xbox kezdeményezésének keretein belül készülő játékokról kapunk majd bővebb információkat a közvetítés során.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy egy ID@Xbox Game Pass közvetítés keretein belül szeretne bővebben beszámolni azoknak az indie stúdióknak a munkájáról, akinkek játékai a jövőben a Game Pass kínálatát gazdagítják majd.

Hirdetés

A livestreamre március 26-án kerül sor este 6 órakor, és az Xbox YouTube csatornáján tudjátok majd követni a műsort. Az indie játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes lehet belenézni, hiszen új bejelentésekre is lehet számítani, de olyan - már leleplezett - címekről is új információmorzsákat gyűjthetünk be, mint az Afterparty, a Void Bastards és a Supermarket Shriek. 

A bejelentések mellett a fejlesztők is mesélnek majd a játékaikról és a közvetítésen az Afterpartyt fejlesztő Night School Studios kulisszái mögé is bepillantást nyerhetünk. 

Titeket foglalkoztatnak az indie játékok? Vártok valamit ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)