Hirdetés

Xbox Game Pass - ezúttal a PC-s felhozatalt szórják meg jó címekkel

|

A tegnap esti Inside Xbox során megvillantották az előfizetéses szolgáltatás legújabb játékait.

Hirdetés

Gond nélkül rá fel mernék tenni egy tetemesebb összeget arra, hogy minden egyes Inside Xbox bejelentkezés során bedobnak majd a Microsoft illetékesei pár új Xbox Game Pass címet. Tegnap éjjel sem történt ez másképp. 

Hirdetés

Az Xbox Game Pass előfizetői Xbox One konzolokon a Jump Force-nak, a Bloodstained: Ritual of the Nightnak és a Lego Worldsnek örülhettek, míg a PC-s játékok olyan címekkel bővíthették listájukat, mint a Cities: Skylines, Saints Row 4, Bad North, vagy a Dirt Rally 2.0 - konkrét dátumot nem kötöttek az orrunkra, a játékokat az "elkövetkező hetekben" pakolják bele a PC-s listába. Hamarosan az Xbox Game Pass applikáció is kap pár fejlesztést, illetve ígéretesnek tűnő indie játékok is érkeznek a kínálatban, többek között a Genesis Noir, Lonely Mountains Downhill, és Demon's Tilt is várható. Kiderült továbbá is, hogy holnap, azaz szeptember 26-án egy ID@Xbox Game Pass videóban mutatják majd be az összes új független címet, amelyek az előfizetéses szolgáltatás részét képezik majd a közeljövőben.

Ti mennyire vagytok elégedettek az Xbox Game Pass legújabb játékaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)