Hirdetés

Xbox Game Pass - öt novemberi játékot bejelentett, többet még titkol a Microsoft

|

Novemberben is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a most bejelentetteken túl nagy meglepetések jöhetnek.

Hirdetés

November 10-én lesz Mexikóvárosban az X018, amire a Microsoft láthatóan nagyon készül.

Hirdetés

Az onnan közvetített, valaha volt leghosszabb Inside Xbox adást különösen érdemes lesz figyelemmel kísérni, mert a Sea of Thieves új tartalmainál izgalmasabb bejelentésekre is számíthatunk. Ott leplezik le az Xbox Game Pass novemberi újdonságainak egy részét; még csak nagyjából sem tudjuk, miket, de nem kizárt, hogy a megjelenéskor bekerül a Fallout 76, amilyen jó barátságban áll a Bethesda és az Xbox mostanában. Persze ez csak a mi spekulációnk, de látunk rá esélyt.

Ami biztos, hogy az előfizetők a Sniper Elite 4-gyel, az Olli Olli 2 XL Editionnel, a Sheltereddel és a Rise and Shine-nal november 1-jétől, a GRIP: Combat Racinggel pedig megjelenése napjától, november 6-ától korlátlanul játszhatnak majd. Általában 8 játékkal bővül a kínálat minden hónapban, úgyhogy három bejelentésére számíthatunk. Nézzetek vissza november 10-én!.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)