Hirdetés

Xbox Game Pass - ezek lesznek az első játékok?

|

Hamarosan debütál az Xbox előfizetős szolgáltatása, amivel több mint 100 játékhoz férhetünk hozzá egy fix havidíjért. Most megjelent egy lista, ami alapján lesz pár érdekesség a kezdeti kínálatban is.

Hirdetés

Az EA először Xbox One-on indította el saját előfizetéses szolgáltatását, az EA Accesst, ami azóta már PC-n, Origin Access néven is működik. A szolgáltatás sikere bizonyítja, hogy a régebben megjelent játékokból nem csak leárazásokkal, hanem így is lehet pénzt csinálni, és ez a Microsoftnak is megtetszett.

Az Xbox Game Passt tegnap jelentették be, és ugyan dupla annyiba kerül egy hónapra, mint az EA Access, sokkal többet is ad: a Microsoft több mint 100 játékot ígér. A kínálat folyamatosan cserélődik majd, lesz, ami eltűnik, mások bekerülnek, de az biztos, hogy elég időt kapunk mindent legalább annyira kipróbálni, hogy eldönthessük, megéri-e megvenni.

A ThisGenGaming egyik forrása szerint a rendszer már tesztelhető az Xbox One Alpha program keretében, így az igazán kiváltságosak már most kipróbálhatnak néhány játékot. Összesen 31 cím szerepel most a listában, de ez a szám a hivatalos, tavasszal esedékes startig nőni fog. Jelenleg így néz ki a kínálat:

A Kingdom for Keflings
Banjo-Kazooie
Comic Jumper
Dark Void
Defense Grid 2
Fable 3
Gears of War Judgment
Gears of War Ultimate Edition
Halo 5
Halo: Spartan Assault
Hexic 2
Jetpac Refuelled
Kameo
Lego Batman
Mad Max
Max: The Curse of Brotherhood
Mega Man Collection
Monday Night Combat
Ms. Splosion Man
NBA 2K16
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Payday 2
Perfect Dark Zero
Sacred 3
Saints Row 4
Sam & Max Beyond Time
Sunset Overdrive
Tekken Tag Tournament 2
Terraria
The Maw
Viva Pinata

Néhányat a Microsoft által kiadott képen is láthattunk. Várunk egy hivatalos bejelentést, de nem úgy tűnik, mintha ezt csak valaki unalmában összedobta volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)