Hirdetés

Xbox Game Pass - ezek jönnek a Gears of War 4 mellett

|

Decemberben hét új játékot tölthetünk le az Xbox előfizetős játékbérlő szolgáltatásában, és nem a korábban megszellőztetett Gears of War 4 az egyetlen nagyágyú az érkezők között.

Hirdetés

Talán még korai lenne következtetéseket levonni azt illetően, mennyire sikeres az Xbox játékbérlő szolgáltatása, az Xbox Game Pass, mindenesetre a Microsoft nem szeretné, hogy az ünnepi időszak alatt elégedetlenek legyenek az előfizetőik. Így hét új játékkal bővítik a szolgáltatást decemberben is, amik között néhány kifejezetten ütős cím is akad.

Hirdetés

Ahogy korábban már utalt rá a kiadó, a Gears of War 4 bekerül, ezzel az egész széria letölthető lesz a program keretein belül. Érkezik továbbá a Darksiders, Warmastered Edition, ami jó felvezetés lehet a készülő harmadik részhez, de nem érheti szó a ház elejét a This War of Mine: The Little Ones bekerüléséért sem. Akinek valahogy eddig kimaradt, az Xbox 360-as visszafelé kompatibilitás és az Xbox Game Pass kombóján keresztül hamarosan bepótolható lesz az első Mass Effect is, ezeken felül pedig még a Mega Man 10 és a Casey Powell Lacrosse 16 kerül be a kínálatba. Az előfizetéses program kapcsán egyébként egy akció is indult, november 27-éig az első hónapot tíz helyett egy dolláros áron kapja minden új ügyfél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)