Hirdetés

Xbox Game Pass - jön a Warhammer: Vermintide 2, a Dirt 4 és sok más

|

Az E3-on megígérte a Microsoft, hogy tovább bővíti az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatalát, ez pedig már a júliusi kínálaton érezteti hatását.

Hirdetés

Mivel a májusi GameStar magazin egyik extra ajándéka volt az egy hónapos Xbox Game Pass előfizetés (július 31-ig lehet beváltani a kódokat, ezt ne feledjétek!), ezért bizonyára nem kell nektek bemutatnunk a Microsoft szolgáltatását, amivel több mint száz címet játszhattok egy játék árának a töredékéért, ráadásul a felhozatal folyamatosan bővül, júliusban is fog. 

Hirdetés

A július elsején csatlakozik a meglévőkhöz a DiRT 4, a Zombie Army Trilogy, az ABZU, a Shadow Complex Remastered, a The Elder Scrolls IV: Oblivion, a Fallout 3 és a Human Fall Flat, de ez még nem minden. Július 10-én a Bomber Crewra, július 11-én pedig a Warhammer: Vermintide 2-re csaphatnak le az előfizetők.

Július 10-én egyébként bejelentik majd a katalógus további érkezőit is, szóval még több játékra számíthatunk. Ti melyik újdonságra fogtok azonnal rárepülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)