Hirdetés

Xbox Game Pass - ezekkel a játékokkal bővül júliusban a szolgáltatás

|

A Microsoft már korábban megígérte, hogy a Xbox Game Pass játékbérlési rendszer folyamatosan új címekkel egészül ki. Most megmutatták, mik lesznek az első játékok, amelyek kiegészítik a felhozatalt.

Hirdetés

Már az indulás napján is rengeteg remek játékból válogathattak azok, akik előfizettek az új Xbox Game Pass rendszerre, ami lényegében egy játékbérlési szolgáltatás. Amíg fut az előfizetés, szabadon letöltheted a programban szereplő címeket, a mentéseidet pedig megtarthatod, így ha szünetelteted az előfizetést és később visszatérsz, ugyanonnan folytathatod a játékot, ahol abbahagytad. 

Hirdetés

A Microsoft ígérete szerint minden hónap első napján öt új játékkal bővül az Xbox Game Pass, ma pedig végre azt is elárulták, hogy egészen pontosan milyen címeket kapunk július elsején. Íme az extra játékok listája:

Dead Island Definitive Edition
Resident Evil 6
F1 2015
The Flame in the Flood
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Bard's Gold
Monaco: What's Yours is Mine

Így tehát hat Xbox One játékot és egy visszafelé kompatibilis Xbox 360-as címet csapnak hozzá a felhozatalhoz. Minderről egy videós kedvcsinálót is közzétettek. 

Az Xbox Game Pass szolgáltatás havi 2500 forintba kerül, azonban mindenki számára nyitva áll egy 14 napos ingyenes próbaidőszak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)