Hirdetés

Xbox Game Pass - sok kérdésre adott választ a Microsoft

|

A tegnap bejelentett Xbox Game Pass körül volt egy kis kavarodás, ezt szeretné helyre tenni a Microsoft képviselője.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass egy előfizetéses szolgáltatás amivel több mint 100 játékhoz férhetnek hozzá a felhasználók. Ez a lehetőség nem keverendő a Games With Golddal. A kettő teljesen külön működik.

A Microsoft elmondása szerint a Games With Gold az Xbox Live Gold előfizetéshez kapcsolódó "ajándék". Az így kapott 2-4 játékot a letöltésük után megtarthatjuk, hiszen azok hozzáadódnak a fiókunkhoz.

Az Xbox Game Pass esetében addig férünk hozzá a szolgáltatás kínálta címekhez, amíg aktív az előfizetésünk. Ha lemondjuk, akkor már nem játszhatjuk az így elért játékokat, viszont a mentéseket eltárolja a rendszer, így ha később megvennél egy már kipróbált címet, akkor ott folytathatod majd, ahol abbahagytad.

Ez azért is fontos mert a Microsoft fenntartja a lehetőségét az egyes játékok "lecserélésének". Lehet hogy egyszer-egyszer kivonnak címeket a szolgáltatásból, máskor pedig hozzáadnak.

Xbox Live Gold előfizetésre nem lesz szükség ahhoz, hogy élvezhessük a Game Pass nyújtotta lehetőségeket, de ha ki akarjuk próbálni egy adott játék multiját, akkor kénytelenek leszünk az arany tagságot is kiváltani.

Az új szolgáltatás egyelőre csak az Xbox Insider Program résztvevői számára elérhető, de a tervek szerint még idén tavasszal mindenki előfizethet rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)