Hirdetés

Fejezd be ezeket a játékokat, mielőtt kikerülnek az Xbox Game Pass kínálatából

|

Elkezdődött a visszaszámlálás, érdemes kihasználni az időt, és amíg még lehet, játszani a távozó címek közül azokkal, amelyek érdekelnek.

Hirdetés

Jellemzően több játék csatlakozik az Xbox Game Pass felhozatalához, mint ahány kikerül belőle, azaz a Microsoft gondoskodik a folyamatos utánpótlásról, és arról is, hogy az elérhető címek száma közelebb álljon a kétszázhoz, mint a százhoz. Ennek ellenére időnként búcsút kell vennünk néhányuktól, és olykor bizony egészen kiváló darabokkal lesz szegényebb a kínálat.

Hirdetés

Néhány héten belül - de legkésőbb a hónap végéig - távozik a Dishonored fejlesztői által készített, sci-fi és horror stílusjegyeket vegyítő immerzív lövölde, a Prey. Személy szerint csak javasolni tudom, hogy pótoljátok mihamarabb, amennyiben úgy érzitek, közel áll hozzátok a műfaj. Vele tart még a The Book of Unwritten Tales 2 című humoros kalandjáték, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, az MX vs. ATV, valamint a Samurai Shodown II.

De fel a fejjel, mert mindig érkeznek új címek a régiek helyére; múlt hónapban egyebek mellett az NBA 2K20, az Ori and the Will of the Wisps, a State of Decay 2 - Juggernaut Edition, az Ace Combat 7: Skies Unknown, a The Surge 2 és a Bleeding Edge színesítette a választékot. Április hozadéka eddig szerényebb, csupán a kiváló NieR: Automatából és a frissen megjelent Totally Reliable Delivery Service-ből áll, de még csak a hónap elején járunk, ezért igazságtalan volna bárminemű összevetés.

Melyik címet tervezitek még gyorsan befejezni a távozók közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)