Hirdetés

Xbox Game Pass - ezzel a nyolc játékkal bővül most a kínálat

|

A Metal Gear Survive-ot már holnaptól játszhatjuk, de lesznek ennél jobbak is.

Hirdetés

Elnézve az elmúlt hónapok ajándékait, játékok miatt már tényleg nem érdemes előfizetni a Goldra, ellenben a Game Pass továbbra is egyre jobb és jobb lesz.

Hirdetés

A közeljövőben nyolc játékkal növekszik a felhozatal, és több mint a felét még májusban megkapjuk. Holnaptól a Konami nagy mellényúlása, a Metal Gear Survive, illetve a Stoic fantasztikus játéka, a The Banner Saga lesz korlátlanul játszható, 29-étől a Void Bastars nevű shooter, 30-ától pedig a Dead by Daylight és az Outer Wilds (mely nem összekeverendő az Obsidian-féle The Outer Worldsszel). Június 6-án érkezik a Full Metal Furies, a The Banner Saga 2, illetve a Superhot. Mivel néhány nappal ezt követően kezdetét veszi az E3, várhatóan ott bejelentenek még ezt-azt, de mint látjátok, addig is lesz mivel elütni az időt.

Melyiket fogjátok kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)