Hirdetés

Xbox Game Pass - kiderült, melyik játékok érkeznek májusban

|

Ütős címekkel bővül következő hónapban a kínálat, közte egy újonnan megjelenővel.

Hirdetés

Az Xbox hivatalos honlapján leplezték le a Game Pass legújabb címeit. Ahogy márciusban a Sea of Thieves került be a játék megjelenésének napján, ezúttal a State of Decay 2 debütál a kínálatban.

Hirdetés

A május 22-én megjelenő State of Decay 2 mellett a sportjátékok kedvelői, a co-op játékosok és az indie rajongók is örülhetnek a bővülő kínálatnak.

Május 1-jétől lesz elérhető a Pro Evolution Soccer 2018 (augusztus 31-ig), az Overcooked, a The Escapists, a Homefront: The Revolution, az indie puzzle Unmechanical: Extended és a Sonic & Knuckles. Május 10-én érkezik az Xbox One-on szintén újdonság Laser League, ami egy pörgős arcade multiplayer lövölde az OlliOlli széria fejlesztői jóvoltából.

Sőt, a Microsoft még egy különleges akciót is meghirdetett. Új vásárlók számára az Xbox Game Pass első havi előfizetése mindössze 1 dollárba kerül. Aki még nem próbálta, most itt a lehetőség, de sietnetek kell, mert a kedvezmény csak április 26-tól május 8-ig lesz elérhető.

Nektek hogy tetszik a Game Pass májusi bővítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)