Hirdetés

Xbox Game Pass - nyolc új játék, köztük a legfrissebb Wolfenstein is bekerül májusban

|

A Microsoft számos kiváló alkotással bővíti az előfizetéses szolgáltatás, és már csak néhány napot kell várnunk az első újdonságokra.

Hirdetés

Már jelenlegi formájában is megéri egy próbát tenni az Xbox Game Pass szolgáltatással, hiszen egy csekély havidíjért cserébe rengeteg minőségi játékot kapunk. Ráadásul folyamatosan bővül a kínálat, és nemsokára megint érkezik néhány új alkotás.

Hirdetés

Kiderült, hogy milyen újdonságokkal fog bővülni a kínálat májusban, és bizony nem lehet majd okunk panaszra. Rögtön a hónap elején, május 2-án érkezik a MachineGames izgalmas lövöldéje, a Wolfenstein II: The New Colossus, valamint egy stratégiai játék, a Wargroove. Ezt követően, május 9-én befut még a Surviving Mars és a Tacoma, illetve egy népszerű MMO is, a Black Desert. Ha pedig ez még nem volna elég, akkor május 10-én megkapjuk a For the Kinget, és 16-án bekerül a The Surge és a LEGO Batman 3: Beyond Gotham is.

Egyelőre ezek kerültek bejelentésre, de nem lennénk meglepve, ha a Microsoft még több játékkal bővítené az Xbox Game Passt májusban.

Ti előfizettetek már a szolgáltatásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)