Hirdetés

Xbox Game Pass - egész jó lesz a márciusi frissítés

|

Kiderült, mely játékok jönnek még jövő hónapban a Rise of the Tomb Raider mellett az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

Egy ideje már nem csak azért izgulhatunk, hogy az Xbox Live Gold ingyen játékai mik lesznek, hanem azért is, hogy a havi 2500 forintos Game Pass miért éri majd meg még jobban. 

Hirdetés

Márciusban, ahogy az megszokott, nyolc játék csatlakozik a kínálathoz, köztük a frissen megjelenő Sea of Thieves, amit március 20-ától, megjelenése napjától minden előfizető letölthet és korlátok nélkül játszhat. Viszont jóval előbb, március 1-jén jön a csomag másik része.

A legjobb természetesen a Rise of the Tomb Raider, ezt kíséri még az Xbox One X-szel együtt megjelent Super Lucky's Tale, a Resident Evil Revelations 2, az Oxenfree, a The Final Station, a Euro Fishing és a Sonic CD.

Aki még nem fizetett elő a szolgáltatásra, 14 napig ingyen kipróbálhatja Xbox One-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)