Hirdetés

PC-n négy, Xbox One-on öt játékkal bővül az Xbox Game Pass a napokban

|

Köztük van a The Surge 2 és az Ace Combat 7: Skies Unknown is.

Hirdetés

Eme vészterhes időkben minden jól jön, ami segít elterelni a figyelmünket a korlátozásokról, és bent tart minket a lakásban, de az Xbox Game Pass kínálata egyébként is kéthetente bővül, akármi is történik a világban. Most eljött az újabb bejelentések ideje, a konzolosok egy kicsivel jobban örülhetnek.

Hirdetés

Az Xbox bizarr szokása, hogy a PC-s játékok mellé nem ad dátumot, csak annyit ír, hogy hamarosan jönnek, míg a One-osoknál a napot is megadja. Mindkét platform játékosainak jár a Bleeding Edge, ami eleve március 24-én jelenik meg, a Power Rangers: Battle for the Grid, ami One-on március 26-tól lesz elérhető, valamint a The Surge 2, amit holnaptól lehet játszani konzolon. A PC-sek továbbá az Astrologaster nevű játékkal szórakoztathatják magukat, a One-osok pedig 19-étől a Konát és az Ace Combat 7: Skies Unknown-t is addig pörgethetik, amíg bírják. 

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés továbbra is 300 Ft az első hónapra, és 4190 Ft minden továbbira, de ha csak egy platformon használnátok, spórolhattok az árán.

Azt is érdemes tudni, hogy a PC-s kínálatból két héten belül kikerül a Battle Chef Brigade, a Cities: Skylines, a Kingsway, az Operencia: The Stolen Sun, az Orwell: Keeping an Eye on You és a Vampyr, konzolon pedig a Borderlands: The Handsome Collectiontől, a Cities: Skylinestól, a The Golf Club 2-től, a LEGO Worldstől, az Operenciától és a Vampyrtől kell búcsúzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)