Hirdetés

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass március első felében

|

Lesznek újdonságok és korábbi kedvencek is, PC-n és Xbox One-on egyaránt.

Hirdetés

A Microsoft új játékkal jelentkezik márciusban, és természetesen azonnal, a megjelenése napján bekerül az Xbox Game Passba. Egy hónapra most 300 Ft a szolgáltatás, mondanunk sem kell, simán megéri ezt kifizetni gyakorlatilag bármely, a kínálatban szereplő címért, pláne a varázslatosnak ígérkező Ori and the Will of the Wispsért. 

Hirdetés

Ma bejelentették a következő két hét menetrendjét. Az Xbox One-osok március 5-étől játszhatnak majd az NBA 2K20-szal és a Train Sim World 2020-szal, március 11-ig kell várniuk az Ori and the Will of the Wispsre, 12-éig a Pikunikura, és 13-áig a State of Decay 2: Juggernaut Editionre. A Bleeding Edge-nek újabb bétája lesz március 13-15. között.

PC-n nincsenek dátumok, de a fentieken felül (az NBA 2K20 kivételével) érkezik a The Lord of the Rings: Adventure Card Game (ez Xbox One-on már egy ideje elérhető) és a Mother Russia Bleeds. A Halo: Combat Evolved már elérhető mától.

A PC-seknek arra is érdemes készülni, hogy kiveszik az Apocalipsis, a Lichtspeer Double Speer Edition, a Shenmue I & II, a Thimbleweed Park, valamint a Titan Quest: Anniversary Edition játékokat a következő két héten belül, de amíg ez nem történik meg, 20%-os kedvezménnyel lehet őket behúzni örökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)