Hirdetés

Xbox Game Pass - 2 új játék bekerült, 4 hamarosan távozik

|

Az Xbox Game Pass előfizetők januárban sem unatkoznak. A Marvel-rajongók kifejezetten élvezni fogják a mostani bővítést.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass bérlet egy nagyon jó kis verekedős címmel, a Marvel vs. Capcom 3-mal bővült az előzőleg már bejelentett Just Cause 3 mellett. Mindkét játék elérhető és letölthető mindenkinek, aki előfizetett a Microsoft szolgáltatására.

Hirdetés

Mint kiderült, hamarosan azonban négy játéktól búcsúznunk kell. Hogy pontosan mikor, azt még nem tudjuk, de a kiírás szerint a The Division, a Letter Quest Remastered, a Riptide GP: Renegade és az Escapists: The Walking Dead "hamarosan" kikerülnek a kínálatból. Töltsétek le őket és pörgessétek vadul, ameddig még tudjátok.

Ebben a hónapban egyébként a Microsoft már hozzácsapott négy másik játékot a Game Pass felhozatalához. Ha unatkoztok, és épp nincs mit játszanotok, akkor megfontolandó lehetőség a bérlet befizetése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)