Hirdetés

Xbox Game Pass - a Microsoft játékai sosem kerülnek ki a kínálatból

|

Fontos kérdés tisztázódott az Xbox Game Pass kapcsán.

Hirdetés

Nem mindenki örül a Xbox Game Pass bevezetésének, de azért a játékosok többsége valószínűleg örömmel veti bele majd magát az előfizetéses rendszerbe, hiszen havi 2500 forintért nem csak több mint 100 játékot tölthetnek így le, hanem mint nemrég kiderült, a Sea of Thievestől kezdve az összes új Microsoft játék azonnal bekerül a szolgáltatás kínálatába.

Hirdetés

Most pedig az is tisztázódott, hogy a jövőben mi lesz ezeknek a címeknek a sorsa. Az Xbox Game Pass ugyebár úgy működik, hogy a havonta érkező új játékok bekerülésével régebbi címek kikerülnek a kínálatból. Többek tartottak attól, hogy ezzel a módszerrel a Microsoft esetleg gyorsan ki is szórná a friss a szolgáltatás részévé váló új exkluzívokat, viszont erről szó sem lesz. Larry Hryb, alias Major Nelson ugyanis Twitteren jelentette be, hogy az Xbox One-exkluzív játékok (amelyek természetes a Play Anywhere miatt Windows 10-es PC-n is elérhetőek) örökké az Xbox Game Pass részét képezik majd, sosem kerülnek ki a kínálatból. 

Ti ki fogjátok próbálni az Xbox Game Passt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)