Hirdetés

Xbox Game Pass - a Microsoft összes új játéka elérhető lesz a megjelenéstől

|

A Sea of Thieves-szel kezdődően a kiadó minden későbbi, saját kiadású játékát korlátlanul játszatjuk majd előfizetőként.

Hirdetés

Már most is egy nagyszerű dolog az Xbox Game Pass, ami havi 2500 forintért rengeteg játékot kínál, köztük olyanokat, mint a Halo 5: Guardians, a State of Decay és a Sunset Overdrive.

Hirdetés

A Microsoft mai közleménye szerint a szolgáltatás hamarosan még jobbá válik. Mostantól minden saját kiadású játék (az idei évből a Sea of Thieves, a State of Decay 2, a Crackdown 3 és valószínűleg egy új Forza) az első naptól fogva bekerül a Game Pass kínálatába, így minden előfizető szabadon játszhat vele, mintha kifizette volna érte a teljes árat. A Halo, a Forza és a Gears of War sorozat új részei is bekerülnek a kínálatba, tényleg nem marad ki semmi.

Emellett a boltokban megtalálható lesz egy 60 dolláros, fél évre érvényes előfizetés. Nem tudni, ez jön-e Magyarországra is.

A Sea of Thieves március 20-án jelenik meg. A zárt béta holnap indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)