Hirdetés

Öt népszerű játék búcsúzik hamarosan az Xbox Game Passtől

|

Kifejezetten szomorú hír az előfizetőknek, hogy ezúttal olyan játékok esnek ki a kosárból, mint a Tomb Raider és a The Division.

Hirdetés

A Microsoft nagyon szereti hirdetni a játékokat, melyek bekerülnek az Xbox Game Passbe, de arról (érthető módon) ritkán informálja pontosan a közt, hogy mik azok, amik kiesnek a szolgáltatásból. A Game Pass "hamarosan kikerülnek" részlegéből derült csak ki, hogy öt, meglehetősen népszerű játék a távozik a közeljövőben.

Hirdetés

A szóban forgó címek a Tom Clancy's The Division, a Resident Evil 4, a Tomb Raider: Definitive Edition, a Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition és a Saints Row The Third.

Az egyelőre nem tiszta, hogy mikor érkezik el a szomorú vég, de a Microsoft leírása szerint minden, az említett kategóriába kerülő játék az ottani felbukkanása után 2 héten belül fog kikerülni a könyvtárból, de sajnos azt nem tudjuk, pontosan mikor indult a számláló. 

Ha nem volt még alkalmatok kipróbálni a fentieket, akkor tegyetek velük egy próbakört, mielőtt búcsúzni kell ezektől az egyébként remek játékoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)