Hirdetés

Xbox Game Pass - bekerül a Monster Hunter: World, a Prey, és még néhány játék

|

Áprilisban legalább öt játékkal és a Life is Strange 2 második epizódjával bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Hirdetés

A tavaszi szezon közepén az ember inkább az újdonságokra vágyik, de most azért lehet időt szakítani pár régebbi játékra is.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass előfizetők minimum hattal több játék közül válogathatnak áprilisban, de előfordulhat, hogy bedobnak még valamit. A jelenlegi menetrend alapján április 11-én a Prey és a The Golf Club 2, 18-án a Monster Hunter: World és a The Walking Dead: A New Frontier, 24-én a Life is Strange 2: Episode 2, 25-én pedig a Resident Evil 5 kerül be a felhozatalba. Természetesen mint minden Game Pass-es játékot, ezt is korlátlanul játszhatja, akinek van élő előfizetése. Most ráadásul ismét promóció van, 300 Ft-ért lehet befizetni az első hónapra.

Kipróbáljátok majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)