Hirdetés

Xbox Game Pass - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és még sok más újdonság jön novembertől

|

Következő hónaptól ütős új címekkel bővül az Xbox előfizetéses rendszere.

Hirdetés

Indulása óta már számos játékkal bővült az Xbox Game Pass, amivel a játékosok már több mint 100 Xbox 360-as és Xbox One-os alkotást élvezhetnek egy csekély havidíj kifizetése után, hamarosan pedig ismét jó pár cím kerül be a rendszerbe.

Hirdetés

Összesen 7 játékkal bővül novemberben az Xbox Game Pass, méghozzá olyan remek játékokkal, mint például a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ami Hideo Kojima utolsó alkotása volt a Konaminál, vagy a Halo Wars Definitive Edition.

Emellett még jön az első Resident Evil felújított verziója, a Resident Evil HD, a magyar NeocoreGames Van Helsing-sorozatának spin-off része, a The World of Van Helsing: Deathtrap, illetve a Mega Man 9 és a Sky Force Anniversary.

Ti előfizettetek már az Xbox Game Pass-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)