Hirdetés

Xbox Game Pass - a PC-seknek is érdemes lesz előfizetni

|

Ugyan a szolgáltatás még nem lesz teljes egészében elérhető PC-n, az új játékokat a PC-sek is minimális pénzért játszhatják majd.

Hirdetés

Tegnap jelentette be a Microsoft, hogy minden saját kiadású játékát berakja az Xbox Game Pass kínálatába a megjelenés napján, így havi 2500 forintért bármennyit játszhatunk a Sea of Thieves-szel, a Crackdown 3-mal és a State of Decay 2-vel is, nem beszélve a jövőben érkező, még be nem jelentett Halo, Forza, Gears of War és további játékokról.

Hirdetés

Tegnap egy külön cikkben értekeztünk arról, miért létezik az Xbox Game Pass és ki járhat jól vele. Az éjszaka folyamán Aaron Greenberg marketingvezető elárulta, hogy ha egy a kínálatban szereplő játék támogatja az Xbox Play Anywhere-t, akkor az előfizetők PC-n is játszhatnak vele. Ez ugye jelentősen szűkíti a kínálatot, de az újonnan megjelenő játékok mind Play Anywhere-esek lesznek. 

Így tehát akkor is érdemes előfizetni, ha PC-n játszotok, és szeretnétek 2500 forintért hozzáférni minimum a Microsoft saját játékaihoz. Nem kizárt, hogy idővel a teljes szolgáltatást kiterjesztik a platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)