Hirdetés

Xbox Game Pass - 11 indie játékkal bővül hamarosan

|

A PC-sek mindet megkapják, az Xbox One-osok közel a felét.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass felhozatala folyamatosan, megállíthatatlanul, már-már követhetetlenül növekszik. Ma egy videóban mutatkozott be 11 olyan, független fejlesztők által készített játék, amely hamarosan minden előfizető számára elérhető lesz.

Hirdetés

Vegyesen szerepelnek köztük újak és régiek. A konzolos és PC-s előfizetők egyaránt megkapják a My Tima at Portia, a Bad North, a Gonner, a The Banner Saga 3, a Yoku's Island Express, valamint a Worms W.M.D. játékokat, de az Undertale, a Timespinner, az Unavowed, a Machinarium és a For the King csak a PC-seknek jár. Szó esik egyebekről is, mint az augusztus végén debütáló Blair Witch, vagy a Devolver néhány klasszikusa. Az egyelőre nem derült ki, hogy ezek pontosan mikor csatlakoznak a kínálathoz, de valószínűleg nem kell sokat várnunk. Mindből láthattok pár mozzanatot az alábbi videóban.

Előfizettetek már? Ha nem, mire vártok, mi kell az elköteleződéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)