Hirdetés

Újabb PC-s Xbox Game Pass játékokat szúrtak ki éles szemű játékosok

|

Elvileg majd olyan játékokat is letölthetünk a PC-s előfizetést választva, mint a Metro Exodus, a Tyranny, vagy éppen az első két Shenmue.

Hirdetés

A Microsoft nem várta meg az Xbox Game Pass PC-s változatának leleplezésével a ma késő esti E3-as sajtókonferenciáját, viszont az előfizetésben foglalt játékok teljes listáját még nem tették közzé. Illetve ez sem teljesen igaz, ugyanis a PC-s Game Pass részét képező játékok termékoldalán már feltüntették, hogy a szolgáltatás keretein belül letölthetjük őket. Így a rajongók el is kezdték átfésülni az Xbox digitális áruházát és számos játékról derítették ki, hogy bekerülnek a kínálatba.

Hirdetés

Különböző fórumokon, például Redditen és a ResetErán is elkezdték listázni azokat a címeket, amikről kiderítették, hogy benne lesznek a PC-s Game Passben, a cikk írásának pillanatáig pedig az alábbi játékokat gyűjtötték össze:

Metro Exodus (!!!)
Hotline Miami
Shenmue I&II
Steam World Dig 2
Hollow Knight
Guacamelee 2
Moonlighter
Riverbond
Astroneer
Wizard of Legends
Lichtspeer
Smoke and Sacrifice
Old Man's Journey
Supermarket Shriek
Battle Chasers: Nightwar
Bridge Constructor Portal
Silence - The Whispered World 2
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Neon Chrome
Momodora: Reverie Under the Moonlight
ACA Neogeo Metal Slug X
Everspace
Tyranny
Thimbleweed Park
Imperator Rome
The Messenger
Hatoful Boyfriend
Broforce
Metal Slug 3
Metal Slug XX

Amellett, hogy a lista nem éppen rövid a promóciós képeken és videón szereplő alkotások mellett most előkerült harmincegy játékával, néhány kiemelkedő cím is található az előfizetésben. A Metro Exodust érdemes keblünkre ölelni, mivel ez azt jelenti, hogy eddig tartott feltehetően az Epic Store-exkluzivitás.

Persze még várjuk meg a hivatalos listát, ma este minden kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)