Hirdetés

Egy rakás játék jön a napokban az Xbox Game Passbe

|

Ha eddig nem lett volna elég a raklapnyi játék, amit a bérlet kínál, akkor majd talán a számos új cím meggyőz titeket.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass PC-s verziója ugyan még nem hozza azt a hegyomlásnyi kínálatot, amit a konzolos részleg, de így is bőven van mit játszania annak, aki befizet rá. Ez különösen igaz lesz a következő hetekben, ugyanis hét új cím csatlakozik a szolgáltatáshoz, melyek közül négy közvetlenül a megjelenés napján fog bekerülni.

Hirdetés

A felhozatal csúcsa egyértelműen a Gears Tactics lesz, ami egy XCOM-jellegű köntösben visz minket vissza a Gears of War univerzum múltjába. A játék április 28-án jelenik meg, addig pedig előtöltheti mindenki, aki rendelkezik Game Pass előfizetéssel.

Persze a Gears Tactics mellett ott lesz még a Deliver Us The Moon című űrkaland, a Gato Roboto macskás/mechás akciójátéka, a HyperDot nevű izzasztó ügyességi játék, vagy a Levelhead című, szerkesztős platformer. A The Long Dark és Mechinarium is megérdemelnek majd egy-egy próbakört, bár kétlem, hogy bárki le tudná tenni a szomorúan cuki robot kalandjátékot az első indítás után.

Xbox One-on ezek közül a The Long Dark (ápr. 16.), a Gato Roboto (ápr. 21.), a Deliver Us to the Moon (ápr. 23.), a Levelhead (ápr 30.) és a Hyperdot (ápr 30.) lesznek játszhatóak.

Sajnos nem csak új játékokat kapunk, de egy pár cím el is tűnik majd a felhozatalból. Április 30-ától a PC-sek a The Banner Saga 2, a Bomber Crew, a Full Metal Furies, a Ruiner, a Silence: The Whispered World 2 és a Smoke and Sacrifice játékokat nem érhetik majd el, az Xbox One-os listát pedig itt olvashatjátok. Érdemes lesz mielőbb befejezni azt, amelyikbe belekezdtetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)