Hirdetés

Xbox Game Pass - idővel „minden eszközön” elérhető lesz

|

Phil Spencer, az Xbox részleg vezetője nagy terveket lengetett be.

Hirdetés

Az Xbox One egyik legcsábítóbb exkluzív szolgáltatása az Xbox Game Pass, amivel egy kimondottan kedvező havidíjért hozzáférhetünk egy rakás játékhoz, és annyit játszunk velük, amennyit nem szégyellünk. Pótolhatunk exkluzívokat, kipróbálhatunk újdonságokat, hónapról hónapra egyre többet.

Hirdetés

A videojátékos Netflixszel továbbra is komoly tervei vannak a Microsoftnak. Egy konferencián Phil Spencer azt mondta, hogy a szolgáltatás hamarosan PC-re költözik (a Play Anywhere-es címekkel már használható egyébként), és idővel minden eszközre előrhetővé teszik. Szabadon értelmezhető, hogy mit ért "minden eszköz" alatt - korai lenne beleélni magunkat egy a Microsoft által működtetett PlayStation-ös vagy switches szolgáltatásba. Sokkal inkább valószínű, hogy a mobilokra gondolt, melyeken a Project xCloud technológiával, a felhőt használva játszhatnánk xboxos játékokkal.

Spencer úgy látja, a Game Pass-szal játékosok milliárdjait lehet elérni, szemben a bolti árusítással, ami legfeljebb százmillókat érdekelhet. Sokkal szívesebben fizetnek az emberek előfizetésért, mint egy adott termékért. A felvásárolt stúdiók újdonságai is a Game Passt erősítik majd, hiszen megjelenésük napjától kezdve elérhetők lesznek az előfizetők számára. 

Ti hogy álltok az Xbox Game Pass-hoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)