Hirdetés

Remek címeket kínál az Xbox Game Pass a PC-s játékosoknak is

|

A májusi GameStar magazin mellé extra ajándékként járó Xbox Game Pass előfizetés nem csak a konzoltulajok, hanem a PC-s játékosok is kiélvezhetik.

Hirdetés

A Microsoft Xbox Game Pass nevezetű előfizetéses szolgáltatása tulajdonképpen a videojátékos Netflixnek is tekinthető. Amíg él az előfizetésünk, szabadon pörgethetjük a kínálatban szereplő címeket, lényegében olyan az egész, mintha megvettük volna ezeket a játékokat. A szolgáltatás neve azonban nem tévesszen meg senkit sem, hiszen Windows 10-es PC-én is ki tudjunk próbálni egyes Xbox Game Pass játékokat, hála a Play Anywhere rendszernek. 

Hirdetés

Ha tehát neked a PC a kizárólagos játékplatformod, akkor is hasznát fogod venni a májusi GameStar magazin mellé ajándékba adott egy hónapos Xbox Game Pass előfizetésnek. Arról már korábban írtunk, hogyan tudod aktiválni az ajándék kódot, most viszont arról lesz szó, milyen játékokat tudtok az aktiválás után akár PC-n is végigtolni. 

Gears of War 4

A méltán népszerű Gears of War széria negyedik számozott epizódja ugrik egy nagyot az időben és új főhősöket állít új kihívások elé. A játékmenet alapjai megmaradtak, brutális harc vár ránk egy remekül megkomponált fedezékrendszerrel, a szemkápráztató grafika pedig a műfaj legjobbjai közé emeli ezt a külsőnézetes lövöldét, amiben láncfűrészes puskákkal apríthatjuk az ellent.

State of Decay 2

A zombiktól hemzsegő posztapokaliptikus világban csak a legkeményebb túlélők képesek boldogulni. Ezt a State of Decay 2-t játszva mi is megtapasztalhatjuk, mivel bármikor lecsaphat ránk egy ádáz élőhalott, ennek ellenére azonban muszáj lesz alapanyagok után kutatnunk az elhagyatott vidéken, hiszen szeretnénk felépíteni a környék legjobban működő menedékhelyét.

Sea of Thieves

Ki ne akarna marcona kalózként fosztogatni a végtelen tengereken? A Sea of Thievesben pontosan erre nyílik lehetőségünk, ráadásul társainkkal együtt leszünk csak képesek irányítani a legnagyobb kalózhajókat. A kincskeresés csapatban a legnagyobb móka, de nem árt figyelni, hiszen bármikor felbukkanhatnak más játékosok is, akik cseppet sem fognak habozni, ha lehetőségük nyílik meglékelni a hajónkat.

Halo Wars 2 és Halo Wars: Definitive Edition

Nemcsak a Halo Wars 2, hanem a Halo Wars: Definitive Edition is erősíti az Xbox Game Pass játékfelhozatalát, így tehát az Xbox konzol legjobb stratégiai játékait is végigpörgethetjük szabadon, akár Windows 10-es PC-n is. Mindkét játék bizonyította, hogy a népszerű Halo univerzumban nem csak remek FPS címek kaphatnak hegyet, hanem RTS-eknek is bőven akad hely.

ReCore

A ReCore-ban egy kietlen, sivatagos planétán próbálja meg hősnőnk kideríteni, vajon mi történhetett az emberiség új otthonának szánt bolygóval. Kalandjai során robot társai segítik majd, akik eltérő képességeikkel járulnak hozzá a végső sikerhez. Akció- és platformelemek kellemesen keverednek a játékban, amelyben pontosan kimért ugrásokra és gondosan fókuszált lövésekre is szükségünk lesz.

Super Lucky's Tale

Valószínűleg a fiatalabb játékosok fogják leginkább kedvelni a Super Lucky's Tale-t, ami egy klasszikus alapokra felhúzott 3D-s platformer, amelyben egy cuki rókát irányíthatunk. Ötletesen összepattintott pályák sora várja azokat, akik még mindig szívükben őrzik ezt az örök kedvenc műfajt, és szívesen ugrándoznának egy kedvesen megrajzol cuki mesevilágban.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Ugyancsak jó eséllyel az ifjaknak lehet nagy kedvence a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, amelyben olyan állatkertet menedzselhetünk, ami a világ legkülönlegesebb élőlényeinek ad otthont. Több mint kétszázféle állat között válogathatunk, és velük népesíthetjük be álmaink állatkertjét. 

Riptide GP: Renegade

Ha egy olyan pörgős játékot kerestek, amiben minden az önfeledt száguldozás körül forog, akkor a Riptide GP: Renegade remek választásnak tűnik. A szélsebes hydrojetekkel már versenyezni is egy egyedi élmény, de itt még ráadásul menő trükköket is bemutathatsz a járgányokkal. 

Ti melyik Xbox Game Pass játékot fogjátok mindenképpen kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)