Hirdetés

Xbox Game Pass - négy játék jön a napokban, de hattól búcsúznunk kell

|

Ezentúl párhuzamosan bővül a Game Pass PC-n és konzolokon.

Hirdetés

Az E3 környékén elstartolt az Xbox Game Pass szolgáltatás PC-n, így az előfizetők már több mint 100 játékot játszhatnak Windows 10-es gépeken, valamint elérhetővé vált az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés, mely fix havidíjért a PC-s és konzolos kínálathoz is hozzáférést kínál, valamint a Gold előfizetőknek járó bónuszokat is magában foglalja.

Hirdetés

Az elmúlt héten számos játékkal bővült a One-os felhozatal is, de hamarosan újabbak válnak majd elérhetővé. Június 20-ától a Resident Evil: Revelations és a Rare Replay csatlakozik Xbox One-on, míg a 27-én érkező Torment: Tides of Numenera a PC-seket boldogítja, az ugyanezen napon bekerülő Goat Simulator pedig mindkét platform előfizetőit egyaránt.

Ugyanakkor 27-én a Next Up Hero, 30-án pedig a Dead Island Definitive Edition, a Devil May Cry 4 Special Edition, a Shadow Complex Remastered, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 valamint a Zombie Army Trilogy kerül ki a One-os kínálatból, ezeket a továbbiakban csak úgy játszhatjuk, ha megvásároljuk őket. A következő bővítési hullám júliusra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)