Hirdetés

Xbox Game Pass - többek között a Rise of the Tomb Raider is bekerül a listába

|

Márciusban újabb nagy címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Hirdetés

Február igazán remek játékokat hozott az Xbox Game Pass kínálatába, elvégre például a Halo Wars 2, az NBA 2K17 és a WWE 2K17 is ettől a hónaptól fogva került be a szolgáltatás előfizetői számára további díj fizetése nélkül elérhető játékok közé. Márciusban sem áll meg a tendencia, egy címről már le is rántották a leplet.

Hirdetés

Larry Hryb a Twitteren osztotta meg az alábbi képet, ami egyértelművé tette, hogy a 2015-ös Rise of the Tomb Raider márciustól fogva már szabadon tölthető mindazoknak, akik befizettek az Xbox Game Passre. Az is jól látszik a képen, hogy bizony akadnak még ott szép zöld tokok, szóval természetesen nem csak Lara legutóbbi kalandjával bővül az Xbox Game Pass. A többi új játék címét elvileg a jövő héten árulják majd el nekünk.

Ti tettetek már egy próbát az Xbox Game Pass szolgáltatással? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)