Hirdetés

Xbox Game Pass - korlátlanul játszható a Rocket League

|

Már a Psyonix játéka is a Game Pass kínálatát erősíti.

Hirdetés

Míg a goldos játékok ebben a hónapban különösen gyengék, az Xbox Game Pass kínálata csodálatos címekkel bővült. Még a héten érkezik a Warhammer: Vermintide 2 is, de előbb egy olyan, ami nem szerepelt a múlt hónap végén kiadott listán.

Hirdetés

A tegnapi Inside Xbox során jelentették be, hogy a Rocket League is csatlakozik a felhozatalhoz, amiben júliustól egyebek mellett a DiRT 4, a Zombie Army Trilogy és a The Elder Scrolls: Oblivion is megtalálható. Akinek van előfizetése, már töltheti is, akinek nincs, havi 3000 forintért szállhat be.

A játék egyébként még az év folyamán Xbox One X-es frissítést is kap, ami 4K felbontást és HDR-t ad hozzá. Jelenleg, július 23-ig az évfordulós esemény zajlik, melynek keretében kipróbálható egy, a Rocket League elődje (Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars) előtt tisztelgő pálya, valamint számos exkluzív cuccot meg lehet szerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)