Hirdetés

Erősen indít az Xbox Game Pass, rengetegen próbálták már ki

|

Mindenki kedvenc Phil Spencere jó híreket hozott az Xbox-rajongóknak. A Netflix-szerű szolgáltatás nagyon szépen indul.

Hirdetés

Az Xbox One Game Pass egy új játékbérlési szolgáltatás, amely előfizetői hozzáférhetnek több mint 100 Xbox One-os és visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékhoz.

Maga a Game Pass csak június 1-én indul, de az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők már május 24-től kezdődően feliratkozhattak a 14 napos, egyszeri próbaverzióra. Az Xbox feje, Phil Spencer szerint hatalmas az érdeklődés: rengeteg a élnek a lehetőséggel, és özönlenek a visszajelzések is.

A csomagban olyan komoly címek vannak, mint a Gears of War Ultimate Edition, a Halo 5 vagy a Sunset Overdrive. A teljes listát megtalálhatjátok itt. A szolgáltatás hazánkban is elérhető lesz 2500 forintos havidíjért cserébe, kizárólag Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)