Hirdetés

Ha van Xbox Game Pass előfizetésed, ezt az új címet ne hagyd ki!

|

Néha, csak úgy nesztelenül becsúszik egy-egy csodás darab az Xbox Game Pass havidíjas játékkollekciójába, most 2018 egyik legérdekesebb címére hívnánk fel a figyelmeteket.

Hirdetés

Nem mondanám, hogy elégedetlen lennék az Xbox Game Pass kínálatával, de amikor beérkezik egy-egy olyan cím a kínálatba, mint amilyen a tavalyi Subnautica, akkor elégedett csettintéssel nyugtázom, hogy akkor most még egy olyan cím került a könyvtárba, amit muszáj lesz végigjátszanom. És - mondhatom ezt az egész GameStar nevében - nektek is melegen ajánlom, hogy csapjatok le rá, ha van előfizetésetek. Ha nincs, akkor amúgy akkor is, már az Epic Game Store is osztogatta ingyen, remélhetőleg ott sikerült bezsákolni.

Hirdetés

Ha esetleg nem volt meg annak idején a játék (nekem sem, csak alig 1 órát láthattam belőle), akkor érdemes BZ kolléga Subnautica tesztjébe beleolvasni, aki kiönti a szívét rendesen, és tagadhatatlanul kedvet csinál a játékhoz. Vagy legalább nézzétek meg ezt a videót:

Megyek, kapcsolom is be az Xboxot... mondanám, ha nem lennék éppen ügyeletes szerkesztő, szóval ez még várat magára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)