Hirdetés

A Jump Force és a DiRT Rally 2.0 is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába

|

Tartogat még izgalmakat a szeptember az Xbox Game Pass előfizetőknek - Xbox One-on legalábbis biztosan.

Hirdetés

Most, hogy szép lassan tényleg erőből beindul az őszi játékszezon, sokan inkább az újdonságokra fordítják szabadidejüket, nem az elmaradásaikat pótolják. Ha ti mégis inkább korábbi játékokat pörgetnétek, jó barátunk, az Xbox Game Pass segít.

Hirdetés

A következő hetekben öt játék érkezésére számíthatunk, hacsak nem gondolja úgy a Microsoft, hogy hozzácsap még néhányat a poén kedvéért. Szeptember 19-én a mindenféle animehősöket összeeresztő Jump Force-ot és a Castlevania szellemi örökösének tartott Bloodstained: Ritual of the Nightot kezdhetjük el, míg szeptember 26-án a Bad North: Jotunn Edition, a DiRT Rally 2.0 és a LEGO Worlds kerül be a kínálatba.

Szeptember 24-én lesz a következő Inside Xbox, a Game Pass kapcsán is készül bejelentésekkel a csapat, mi meg figyelünk majd kipeckelt szemekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)