Hirdetés

Xbox Game Pass - a PC-s és a konzolos kínálat is szépen bővül szeptemberben

|

A Microsoft közzétette, mivel szolgál majd nekünk ebben a hónapban. Nem csak a Gears 5 miatt lesz érdemes előfizetni.

Hirdetés

Mint a Microsoft minden saját kiadású játéka, a Gears 5 is az első naptól fogva elérhető lesz az összes Game Pass előfizető számára, PC-n és Xbox One-on egyaránt. Aki kicsengeti az épp aktuálisan elkért összeget, korlátlanul játszhat, lepörgetheti a kampányt és addig multizhat, amíg a Gold előfizetése is él. 

Hirdetés

A Gears 5 Ultimate Edition szeptember 6-ától lesz elérhető a Game Pass Ultimate előfizetőknek, és szeptember 10-étől azoknak, akik vagy csak a PC-s, vagy csak a konzolos Game Passért fizetnek. Emellett még ebben a hónapban csatlakozik a felhozatalhoz a Bad North: Jotuun Edition (PC, nincs dátum), a Creature in the Well (PC, Xbox One, szeptember 6.), a Dead Cells (PC, Xbox One, szeptember 5.), az Enter the Gungeon (PC, Xbox One, szeptember 12.), a Gonner Blüeberry Edition (PC, Xbox One, szeptember 12.), a Shadow Warrior 2 (PC, de One-on már szerepel a kínálatban) és a Metal Gear Solid HD Edition: 2&3 (Xbox One, szeptember 5.)

A One-os kínálatból egyébként szeptember 4-én az Onrush, 6-án a LEGO Batman 2, a Joy Ride Turbo, a Splosion Man és a The Maw, szeptember 30-án pedig a LEGO Indiana Jones, a Shantae: Half-Genier Hero, a Split/Second, a Ninja Gaiden Black és a theHunter: Call of the Wild távozik, így ha ezeket szeretnétek pörgetni, használjátok ki a maradék időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)