Hirdetés

Xbox Game Pass - az eddig bejelentetteken felül is bekerül még pár cím januárban

|

A Microsoft ismét néhány remek játékkal bővíti az előfizetéses szolgáltatást, amelyek még ebben a hónapban elérhetővé válnak.

Hirdetés

Az Xbox Game Passnak köszönhetően gyakorlatilag aprópénzért végigjátszhatunk egy csomó játékot PC-n és Xbox One-on, ráadásul elég széles a kínálat. Januárban már bekerült néhány új cím a szolgáltatásba, de most úgy tűnik, hogy még több jóságra számíthatunk.

Hirdetés

Hamarosan már nem kell külön megvásárolni a Compulsion Games játékát, ha kipróbálnátok azt, ugyanis a túlélős és szerepjátékos elemeket vegyítő We Happy Few január 17-től kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass repertoárjában. Szintén január 17-én érkezik meg a The LEGO Movie Videogame is, ami jó választás lehet, ha valami könnyedebb kalandra vágytok.

Egy héttel később, január 24-én pedig bekerül a Middle-earth: Shadow of Mordor, ami nem csak a legnagyobb Gyűrűk Ura-rajongók számára nyújthat sok órányi szórakozást. Emellett ugyanezen a napon elérhetővé válik az egészen őrületesre sikeredett Saints Row: The Third is, tehát biztosan nem fogunk unatkozni.

Ti használjátok az Xbox Game Passt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)