Hirdetés

Xbox Game Pass - a zombik, a Street Fighter és a Saints Row rajongói is örülhetnek

|

A Microsoft bejelentette, milyen új játékokat kapnak októberben az Xbox Game Pass előfizetői, a felhozatalban pedig ezúttal is akad néhány igen ütős cím.

Hirdetés

Ugyan sokan eszeveszett tempóval bővítjük a játékgyűjteményünket, bőven akadnak, akiknek bejött a több hasonló szolgáltatás indulása után feltűnt Xbox Game Pass és a játékok bérlésének lehetősége. Hogy őket meg is tarthassák, a Microsoft október 1-jén is hét új játékkal bővíti a felhozatalt.

Hirdetés

Ezzel jól járnak például, akik a jövőre érkező folytatás előtt szeretnék bepótolni a State of Decay-t, hiszen az Undead Labs alkotása is az előfizetés része lesz, csak úgy, mint a Super Street Fighter IV, amivel az ötödik rész híján be kell érniük a széria xboxos rajongóinak. Októberben kerül be az Xbox Game Pass címei közé továbbá a Saints Row: Gat out of Hell, a The Bug Butcher, a Costume Quest 2, a Tower of Guns és a Maldita Castilla EX - Cursed Castle is. A program kapcsán egyébként egy 14 napos próbaidőszakot is felajánl a Microsoft, ami jól jöhet azoknak, akik hezitálnak az előfizetéssel kapcsolatban.

Ti hogy álltok a játékbérlés ötletéhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)